29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Фігурки школярів не допомогли. У Житомирі водій збив на пішохідному переході малолітнього хлопчика і втік

Фігурки школярів не допомогли. У Житомирі водій збив на пішохідному переході малолітнього хлопчика і втік

  • 19 жовтня, 2020 14:36
  • 1
В суботу 17 жовтня ввечері водій Chevrolet Aveo збив на нерегульованому пішохідному переході 4-річного хлопчика та втік. Дитину з травмами госпіталізовано до лікарні. 

ДТП сталося на вулиці Чуднівській у Житомирі. 80-річного водія - учасника ДТП розшукали на слідуючий день.

Як повідомила «Журналу Житомира» пресофіцер Нацполіції області Ольга Номерчук, 17 жовтня близько 18:40 водій автомобіля Chevrolet Aveo, рухаючись вулицею Чуднівською в напрямку села Тетерівка, збив малолітню дитину на нерегульованому пішохідному переході та втік. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 4-річний хлопчик отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до Житомирської обласної дитячої лікарні.

Правоохоронці за свідченнями очевидців події встановили транспортний засіб і водія - учасника ДТП. 80-річного керманича Chevrolet Aveo розшукали, а його транспортний засіб вилучили.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Раніше, житомиряни закликали владу прибрати з пішохідних переходів «фігурки хлопчиків»: «Пішоходи не помітні через яскраві макети. А з часом водії до макетів звикають і, не звертають на них увагу». 

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Богдан Васильчук
19 жовтня, 2020 16:29:03

Тому що вони не працюють!!! Приберіть їх будь ласка! Якщо водій постійно їздить цим маршрутом, він звикає до цих фігур і не помічаї їх, так само не помічає маленьких дітей за ними. Вони тільки притуплюють увагу !