20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Збив чоловіка і втік: у Житомирській області розшукують винуватця смертельної ДТП

Збив чоловіка і втік: у Житомирській області розшукують винуватця смертельної ДТП

  • 15 жовтня, 2020 11:54
У Житомирській області поліцейські розшукують водія авто, що на смерть збив пішохода і втік з місця аварії. Дорожньо транспортна пригода сталася 13 жовтня поблизу смт Черняхів.
 

"Попередньо встановлено, що у період часу між 19:17 та 19:49 водій автомобіля, рухаючись від райцентру у напрямку розвилки доріг до сіл Дівочки і Високе здійснив наїзд на 40-річного жителя с. Бежів. Унаслідок ДТП чоловік загинув на місці події. Водій поїхав з місця події", – розповіли у поліція.


Нині у рамках розпочатого досудового розслідування поліцейські встановлюють водія транспортного засобу, причетного до ДТП, та просять громадян надати відому їм інформацію про обставини події.

"Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися до Черняхівського відділення поліції (вул. Шевченка,10) або відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області (м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37), чи зателефонувати за номерами (0412) 407-431, (04134) 4-14-05 або на 102", – закликають правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: