28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Через небезпечну знахідку в Житомирі очепили район і перекрили вулицю. ФОТО

Через небезпечну знахідку в Житомирі очепили район і перекрили вулицю. ФОТО

  • 2 жовтня, 2019 13:08
У Житомирі 2 жовтня в районні Сінного ринку перекрили рух транспорту по вулиці Домбровського. Причина - бойовий снаряд, який знайшли у дворі одного з будинків.

Про це повідомляє Житомир інфо з посиланням на свідків події. Інформацію також підтвердили у патрульної поліції Житомирської області.
 

«Надійшло повідомлення про те, що на вулиці Домбровського у Житомирі громадянин копав фундамент і натрапив на міну. Тому правоохоронці огородили небезпечну ділянку і забезпечують охорону місця події. Наразі чекають вибухотехніків», - повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.


За повідомленням пресслужби управління ДСНС в Житомирській області, на місце виявлення небезпечної знахідки виїхали спеціалісти групи піротехнічних робіт.

«Зараз туди їде інспектор Житомирського міського відділу управління ДСНС для з’ясування обставин. Подивиться, що саме виявили, чи це дійсно боєприпас. А далі працюватиме група піротехнічних робіт управління ДСНС», - повідомили в управлінні ДСНС.







ФОТО: Jaroslav Voznij
Поділитись

Новини по темі: