29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Під Житомиром берег Тетерева усіяний мертвою рибою. ФОТО

Під Житомиром берег Тетерева усіяний мертвою рибою. ФОТО

  • 6 вересня, 2019 8:52
На березі річки Тетерів у передмісті Житомира виявили мертву рибу. Явище зафіксував Житомирський рибоохоронний патруль в межах с. Тетерівка.

"5 вересня було виявлено загиблу рибу на р. Тетерів, в районі бази відпочинку "Грінвуд". З метою визначення масштабів і причин загибелі риби працівниками Управління ініційовано виїзд на місце події спільно представниками відділу безпеки харчових продуктів та ветеринарної медицини Житомирського районного управління Держпродспоживслужби", - йдеться у повідомленні рибоохоронного патруля.

Було проведено обстеження 200 метрів берегової лінії р. Тетерів і виявлено загиблу рибу: плітка – 170 екз., окунь – 150 екз., густера – 28 екз., карась – 16 екз., йорш – 11 екз.

Для з’ясування причин загибелі спеціалісти Держпродспоживслужби відібрали проби води та зразки загиблої риби, які направили на дослідження до лабораторії. На даний час очікуються результати досліджень.

Як повідомляв "Журнал Житомира", днями у Баранівському районі Житомирщини виявили забрудення річки Хомора, яке призвело до масової загибелі риби.





Поділитись

Новини по темі: