26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Пожежа на Житомирщині: в палаючій траві загинула літня жінка

Пожежа на Житомирщині: в палаючій траві загинула літня жінка

  • 4 квітня, 2019 12:46
В Радомишльському районі Житомирської області внаслідок спалювання сухої трави загинула 81-річна жінка. Подія сталася ввечері 3 квітня.

"Жінка проводила спалювально-очисні роботи вздовж дороги біля свого обійстя. Пенсіонерку у вогнищі знайшла сусідка, яка і викликала швидку допомогу. Жінка була вже без свідомості. Із опіками понад 60% тіла її госпіталізували до Радомишльської центральної районної лікарні. На жаль, через деякий час жінка померла", - інформує обласне управління ДСНС.

Рятувальників на гасіння даної пожежі не викликали. Усі обставини наразі встановлюються правоохоронцями.

З початку року це вже другий випадок загибелі громадян внаслідок спалювання сухої трави, ще двоє – отримали травми. Фахівці ДСНС вкотре наголошують на забороні розводити багаття у суху вітряну погоду, тим паче спалювати суху рослинність. Вогонь дуже швидко розповсюджується на великі території та поширюється на домоволодіння. Також небезпечним для здоров’я людей є дим від спалювання сухої рослинності, і особливо – відходів.

Як повідомляв "Журнал Житомира", з початку року рятувальниками ліквідовано понад 500 пожеж в екосистемах Житомирської області.
Поділитись

Новини по темі: