23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На мітингу Тимошенко в Житомирі сталася сутичка: «активістів» оточила поліція. ФОТО. ВІДЕО

На мітингу Тимошенко в Житомирі сталася сутичка: «активістів» оточила поліція. ФОТО. ВІДЕО

  • 21 березня, 2019 16:54
У Житомирі 21 березня на мітингу кандидата у президенти Юлії Тимошенко сталася суперечка між місцевими «активістами» та молодиками, які стоять по периметру майдану Корольова.

Як повідомляє Житомир інфо, житомиряни з плакатами обурювалися, що поліція захищає привезених «тітушок», які не пускають «активістів» пройти ближче до сцени та порвали їхні плакати.

Начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко зазначив, що поліція виставила кордон між представниками різних політичних сил і забезпечує правопорядок.
 

«Ми, не залежно від політичної приналежності, підтримуємо громадський порядок у передвиборчий час та під час виборчого процесу. І наша головна мета, як це було під час приїзду президента України і зараз, під час виступу кандидата в президенти Тимошенко, – підтримати громадський порядок, не дати можливість створити якусь конфліктну ситуацію. Тому, що в першому випадку (під час мітингу Петра Порошенка – ред.), що сьогодні ми виставили кордони поліції між представниками двох політичних сил для того, щоб цей конфлікт не переріс в якусь бійку, і все. Ми це забезпечили і будемо контролювати процес, поки не закінчиться масовий захід», - сказав Вячеслав Печененко.


Нагадаємо, сьогодні з'явилася інформація, що на зустріч з кандидатом в Президенти Юлією Тимошенко в соціальних мережах збирають масовку.








Поділитись

Новини по темі: