29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі поїзд збив студента: рідні збирають кошти на його лікування

У Житомирі поїзд збив студента: рідні збирають кошти на його лікування

  • 30 жовтня, 2018 16:41
У Житомирі 28 жовтня в районі Силікатного заводу поїзд травмував 22-річного хлопця. Про це повідомляє Управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА.

«В районі Силікатного заводу, що в обласному центрі, на залізничній колії травмовано 22-річного юнака. Постраждалого у важкому стані госпіталізовано до центральної міської лікарні», - йдеться у повідомленні.

Як стало відомо «Журналу Житомира», хлопець виявився студентом Житомирського державного університету імені Франка.

Нині він перебуває в реанімації, на його лікування рідні збирають кошти. Про це інформує Історичний факультет ЖДУ ім. Івана Франка в соцмережі.

«Звертаємось до всіх небайдужих за допомогою!!! На історичному факультеті трапилось горе, студент 6 курсу Сорока Андрій Миколайович потрапив під потяг. На разі він перебуває в реанімації у важкому стані. На лікування потрібні кошти. Гроші можна приносити в деканат історичного факультету, або на картку мами 5168757346088950 - Сорока Людмила Василівна», - йдеться в повідомленні.

Допомогу на лікування житомисрькому студенту можна перерахувати на картку його матері - Людмила Василівна Сорока 5168 7573 4608 8950.
 

Андрій Сорока
Поділитись

Новини по темі: