29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі п'яна 16-річна дівчина впала з моста в річку Кам'янкаУ Житомирі п'яна 16-річна дівчина впала з моста в річку Кам'янка

У Житомирі п'яна 16-річна дівчина впала з моста в річку Кам'янкаУ Житомирі п'яна 16-річна дівчина впала з моста в річку Кам'янка

  • 7 лютого, 2011 20:28
У суботу 5 лютого, в Житомирі п'яна 16-річна дівчина впала з моста в річку Кам'янка.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє співробітник прес-служби ГУ МНС в Житомирській області Сергій Уланов.

Близько першої години ночі житомирським рятувальникам зателефонували лікарі «швидкої». Вони повідомили про те, що з Подільського мосту (біля пивзаводу, по вулиці Якіра) в річку Кам'янка впала 16-річна дівчина.

Дівчина з двома хлопцями відзначали день народження. Як водиться, гарненько випили. Час перейшов за північ. Розпалена трійка всілася на поручні моста. Важко сказати, хто винен у тому, що сталося далі, але в якийсь момент дівчина втратила рівновагу і впала з мосту.

Перелякані хлопці кинулися їй на допомогу, встигнувши зателефонувати в «швидку допомогу».

Допливши до подруги, друзі почали витягати дівчину на берег. Її стан був гірше нікуди: зламані ноги, шоковий стан і ледь помітний пульс.

До цього часу прибули медики.

Покласти потерпілу на носилки допомогли рятувальники.

Без сумніву, цей день запам'ятається неповнолітній на все життя.


Нагадаємо, в липні 2010 року, в Житомирі розбився чоловік, стрибнувши з пішохідного 40-метрового моста в річку Тетерів. За  словами свідків, чоловік, після падіння, виринув з-під води і не доплив до берега 10 метрів. Чоловіка побачила жінка, яка прогулювалася набережній, вона стрибнула у воду і намагалася його витягнути, але в ту ж мить він пішов під воду.
Поділитись

Новини по темі: