20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирській області жінка спалила себе живцем

  • 7 серпня, 2008 21:18
Трагедія трапилася в Бердичівському районі Житомирської області.

Як повідомив «Журнал Житомира» співробітник прес-служби МНС в Житомирській області Сергій Уланов, 45-річна Т., проживала в селі Катеринка Бердичівського району.

Село – так звана глибинка – робочих місць практично немає, дозвілля теж. Жінка не працювала. Вільний час, той який залишався від присадибного господарства, вона присвячувала посиденькам з подругами.

5 серпня Т. теж пішла до подруг, але в цей час додому повернувся чоловік, який працював комбайнером, – через погоду йому надали вихідний.З приводу вихідного він "прийняв", але за його словами небагато.

Що згодом послужило причиною сварки: стан чоловіка або відсутність господині – пояснити ніхто не може. Близько половини дев'ятого вечора у дворі удома жінка із словами: «Ось тепер подивишся...» плеснула на себе бензину з каністри і запалила сірник. Очевидцями самоспалення стали сусіди, які згасили «живий факел» і викликали медиків.

Потерпіла отримала опіки 1-3 ступені 80% тіла і, не приходивши в свідомість, померла сьогодні вранці в районній лікарні.
Поділитись

Новини по темі: