29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Наука/Освіта
  • Норвезька компанія допоможе Житомиру покращити освітній процес в дитсадках і школах

Норвезька компанія допоможе Житомиру покращити освітній процес в дитсадках і школах

  • 17 червня, 2021 8:38
Норвезька освітня організація Dibber, що впроваджує інклюзивну модель навчання для дітей, має намір співпрацювати з Житомиром. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив міський голова Сергій Сухомлин.

"Спілкувались із представниками норвезької компанії Dibber. Плануємо співпрацю в сфері освіти. Фірма має багато садочків та шкіл у Норвегії, Швеції, Латвії… Загалом – понад півтисячі навчальних центрів та шкіл у 7 країнах світу, де працюють під різними брендами", – написав Сухомлин.

Dibber впроваджує модель навчання для дітей за досвідом Норвегії. А як відомо, принцип освіти в скандинавських країнах визнано одним із кращих. 

За словами мера, компанія також адаптує модель навчання під місцеві потреби країни чи міста і, що важливо, –  навчає освітян.
 

"Dibber готовий працювати з Житомиром. Це може бути і програма для наших вже існуючих загальноосвітніх шкіл, і новий приватний навчальний заклад, і садочки для дітей із інвалідністю. Інклюзивність – в пріоритеті. Початковий етап вже запустили! Домовились із представниками Dibber, що спершу розповімо, як освіта працює у нас (на прикладі конкретного садка та школи), та чекатимемо на якісні пропозиції", – резюмував Сергій Сухомлин.




 

Фото: Facebook / Сергій Сухомлин
Поділитись

Новини по темі: