24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Наука/Освіта
  • Учні гімназії №23 будуть тимчасово навчатимуться в корпусах житомирського університету - Сухомлин

Учні гімназії №23 будуть тимчасово навчатимуться в корпусах житомирського університету - Сухомлин

  • 7 лютого, 2019 9:54
Учні житомирської гімназії №23 тимчасово будуть навчатися у корпусах Державного Університета імені Івана Франка. Таке рішення було прийнято у зв'язку з аварійністю корпусу школи, який потребує ремонту.

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив міський голова Житомира.
 

"Поки ремонтується аварійний корпус школи, учнів 8-11 класів тимчасово переселяємо в корпуси Житомирський Державний Університет імені Івана Франка. Основна проблема — організувати все так, аби це не вплинуло на заняття дітей в закладах позашкільної освіти. Ми уникаємо навчання у другу зміну, про що просили батьки. Нашу пропозицію сьогодні підтримала більшість батьків гімназії. Дякую, що з розумінням поставилися до ситуації!", - написав у Facebook Сергій Сухомлин.


За його словами, з житомирської гамназії "відселять" 755 старшокласників. 

"Вчителі залишаться ті ж, поділ класів на групи англійської збережеться. Всю додаткову інформацію про розклад занять мають представники батьківського комітету", - додав мер Житомира.

Як повідомляв "Журнал Житомира", в кінці січня в одному з класів гуманітарної гімназії №23 обвалилася стеля. Після цього у міській раді підняли питання про можливість знесення корпусу 23-ї гімназії.
Поділитись

Новини по темі: