29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирська область висадила найбільше дерев серед всіх регіонів України – понад 50 мільйонів

  • 31 грудня, 2021 8:44
  • 1
В Україні за рік на землях, підпорядкованих Державному агентству лісових ресурсів, висадили 240 млн дерев. Рекордсменкою стала Житомирщина. Про це повідомляє Держлісагентство.

«Цього року підприємства, які підпорядковуються Державному агентству лісових ресурсів України, висадили 240 мільйонів сіянців та саджанців. Крім того, на землях інших лісокористувачів висаджено додатково близько 9 мільйонів деревних рослин», – повідомив голова Держлісагентства Юрій Болоховець.

Лідер по висадці – Житомирська область, де висаджено майже 51 млн сіянців. Масштабні пожежі у 2020 році знищили в регіоні 75 тисяч гектарів лісу. Тепер втрати намагаються відновити.

Також серед лідерів:
 
  • Рівненщина – 29,5 млн сіянців;
  • Волинь – 23,3 млн сіянців;
  • Київщина – 20 млн сіянців.

У 2022 році лісівники планують висадити ще близько 300 мільйонів сіянців.

Фото: novograd.city
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

isabella ahha
25 січня, 2022 12:36:52

Привіт друзі, це моє свідчення. Я одружений 5 років, ми живемо разом 9 років. Ми були розлучені 4 місяці. Він хоче піти і не хоче рятувати наш шлюб. Ми були чудовою парою (принаймні я в це вірив) і рідко сварилися. За кілька місяців до виходу з дому він був таким неактивним і багато спав. Я зрозумів, що у нього з кимось емоційний зв’язок, і підтвердив, що він її приваблює. Тоді він сказав, що більше не закоханий у мене і що не може зі мною жити. Я молився, плакав і так місяцями. Мені дуже потрібна допомога, і я хочу повернути свого чоловіка. Я серфінг в Інтернеті, коли побачив свідчення жінки про те, що доктор Алаба був чудовим чарівником, який допомагав вилікувати фіброміому, і вона могла змусити власну дитину відновити самовладання вдома. вона написала його контакт, і я скопіював його, спочатку я підозрював цей контакт, але мені справді потрібне постійне вирішення моєї проблеми, тому я надсилаю йому повідомлення з поясненням моєї ситуації, він сказав мені переконатися, що мій чоловік повернеться, якщо я щоб діяти так, як він мені вказав, я зробив усе, що він мені сказав, і на четвертий день отримав від нього вибачення про те, що він не знає, що з ним, того вечора він повернувся додому і помолився за всіх його гріхи і оскільки наша любов і шлюб стали міцнішими, я хочу подякувати великому магу заклинань доктору Алабі за його добру роботу і знову щастя в житті. Якщо у вас є такі ж сімейні проблеми чи інші проблеми, зв’яжіться з доктором Алабою сьогодні за адресою: dralaba3000@gmail.com або зв’яжіться з ним у WhatsApp та Viber за цим номером: +1 (425) 477- 2744 Здатний виконувати будь-які заклинання, на вашу думку, я Я живе свідчення .................