26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Райцентр Житомирської області посилює карантин: працюватимуть лише аптеки, АЗС і деякі магазини

  • 25 березня, 2021 8:55
У місті Новограді-Волинському Житомирської області на вихідних посилюють карантинні обмеження: працюватимуть лише аптеки, АЗС та деякі продовольчі магазини. Відповідне рішення прийняла міська комісія з ТЕБ та НС.
 

«Наразі у лікарні є величезна проблема, а саме недостатність кисневого забезпечення. Постає гостра необхідність вживати радикальних заходів, оскільки наших пацієнтів вже не госпіталізують в Житомир, а везуть в Пулини», – зазначив під час засідання комісії генеральний директор КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» Василь Борис.


Відтак було вирішено, що з опівночі 27 березня до опівночі 28 березня на території Новоград-Волинської міської територіальної громади дозволено працювати лише аптекам, автозаправним станціям, з 10.00 до 16.00 - окремим продовольчим магазинами, крім продажу алкогольних напоїв.

На території міської громади в ці дні не курсуватиме громадський транспорт та заборонені богослужіння, якщо в приміщення менше 10 кв. метрів площі на людину.

Станом на 24 березня у Новограді-Волинському було підтверджено 2272 активних хворих на коронавірус.
Поділитись

Новини по темі: