24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Через сильні морози на Житомирщині збільшилась кількість пожеж. ФОТО

  • 19 січня, 2021 12:20
За останні дві доби у Житомирській області ліквідували 29 пожеж. Більшість з них виникли через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації та монтажу приладів опалення.

Про це «Журналу Житомира» розповіли в Управлінні Державної служби України з НС у Житомирській області.

19 січня о 00:30 по лінії «101» надійшло повідомлення від власників про займання в дерев’яному житловому будинку у с. Остапи Лугинського району.

По прибуттю рятувальників до місця виклику було встановлено, що в будинку спостерігається значне задимлення, осипалась цегла від димаря та тліли деревні конструкції навколо лежака від печі. Рятувальники разом із господарями почали розбирати перекриття будинку аби дістатися до тліючого дерева.

О 01:10 пожежу локалізували, а 02:10 ліквідували. Вогонь знищив перекриття.



Також сьогодні вранці о 06:22 надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку в с. Верпа Овруцького району. На місці з’ясувалось, що вогнем охоплено покрівлю. На допомогу вогнеборцям прибув підрозділ місцевої пожежної охорони смт Словечно, який забезпечував оперативний підвіз води. Спільними зусиллями о 07:20 пожежу локалізовано. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття та стіни.

Крім того, упродовж доби рятувальники ліквідували ще пожежі в житлових будинках в Андрушівському, Баранівському, Коростишівському, Малинському, Чуднівському районах та Житомирі.

Фото: ДСНС
Поділитись

Новини по темі: