19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На Житомир і область насувається снігопад

  • 17 листопада, 2020 14:22
Ввечері 17 листопада в Житомирській області очікується снігопад. Про це повідомила провідний синоптик Укргідрометцентру Наталія Голеня, передає РБК-Україна.

"Сьогодні на вечір в Київській і Житомирській області трохи пройде сніг. У наступні дві доби в нічні години сніг буде в більшості північних та центральних областей - і потім на сході країни" , – повідомила синоптик.

За словами експерта, 17 листопада в багатьох регіонах очікується мінусова температура. Наталя пояснила, що це нормально і типово для цієї пори року.
 

"Ну як для сходу - це вже практично зима, там температури вище нуля уже немає - і в найближчі 5 діб підвищення не очікується. Для заходу поки переважають плюсові температури, вночі теж, тому для цього регіону ще зима не прийшла. А центральні, північні і південні області ще в такому плюс-мінус діапазоні - від -3, -4 до +3 градусів, такий діапазон збережеться на цьому тижні. Скажімо так, це близько до кліматичної норми", – сказала Голеня.


Потрібно відзначити, що в деяких містах України сніг вже випав. Так, наприклад, в Харкові і Сумах він вже засипав вулиці міста.

Раніше повідомлялося, що понад 200 одиниць техніки готові до очищення доріг Житомирщини від снігу та льоду.
Поділитись

Новини по темі: