28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Представлено нового керівника поліції Житомирської області. ФОТО

  • 10 вересня, 2019 10:30
Поліцію Житомирської області очолив полковник Сергій Крупєй. Сьогодні, 10 вересня, Голова Нацполіції України Сергій Князєв представив нового керівника особовому складу поліції регіону.

Як повідомляє ГУНП, до цього Сергій Крупєй обіймав посаду заступника начальника Головного управління – начальника кримінальної поліції в Житомирській області.

Під час представлення Крупєй зазначив, що пріоритетними напрямками роботи для поліції Житомирської області є безкомпромісна боротьба зі злочинністю, забезпечення належного правопорядку у регіоні та тісна взаємодія з органами місцевого самоврядування та громадськістю.

Довідка. Сергій Крупєй закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю правознавство. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у серпні 1995 року. Працював оперуповноваженим, старшим оперуповноваженим, заступником начальника відділу та начальником відділу у підрозділах карного розшуку Харківщини та Головного управління карного розшуку МВС. Із серпня 2017 року був заступником начальника Головного управління – начальником кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Нагадаємо, раніше посаду начальника ГУНП Житомирської області займав В'ячеслав Печененко.





Поділитись

Новини по темі: