20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Мінрегіон пропонує залишити в Житомирській області чотири райони. МАПА

  • 6 серпня, 2019 13:01
Мінрегіон презентував карту нового адміністративно-територіального устрою України, за якою Житомирська область матиме 4 об’єднані райони замість 23.

За пропозицією Мінрегіону проект адміністративно-територіального устрою субрегіонального рівня Житомирської області складається із 4 об’єднаних районів: Житомирського, Бердичівського, Коростенського та Новоград-Волинського. А також має 47 проектних територіальних громад.

Якою бачить проектну модель ідеальної Житомирської області – поділився Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко у соцмережі.
 

«Як і обіцяв – чергові три проектні моделі ідеальних Вінницької, Житомирської, Дніпропетровської областей з новим районним поділом! Наша команда будує систему управління майбутнім. Це є головним в цих картах, які моделює команда Мінрегіону разом з експертами. Радію, що в команді молоді експерти. Талановита молодь, яка вже точно не знає радянської України і готова до революції не лише на майдані, а й у системі менеджменту країни. Яка так наполегливо береться за роботу з моделювання власного майбутнього!», – зазначив Геннадій Зубко.


Загалом за новою моделлю адмінустрою в Україні, яку презентували у липні у Верховній Раді, буде 102 райони.

Поділитись

Новини по темі: