25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Громада на Житомирщині провела фестиваль «Червоне ЕкоФест». ФОТО

  • 1 липня, 2019 14:50
У Червоненській ОТГ на Житомирщині біля палацу Терещенків відбувся екологічний фестиваль «Червоне ЕкоФест». Як повідомили «Журналу Житомира» в Житомирській облдержадміністрації, на свято завітало близько 1,5 тисячі людей.
 

«Фестиваль пройшов у дуже класній атмосефрі. Ми ставили собі за мету долучити до екологічної тематики якомога більше людей з Червоненської громади, і нам це вдалося. Захід відвідало більше тисячі людей, приїжджали керівники інших ОТГ, люди з інших міст. Організували фестиваль так, щоб кожен міг знайти для себе щось цікаве», – зазначають у НУО «Сучасний Формат».


У рамках фестивалю проходив конкурс на найкращі вареники, відбувалися лекторії, екомайстерні, можна було побачити наукові досліди, позмагатися за подарунки, поплавати на човнах.

Захід проходив у рамках реалізації проєкту «Поводження з відходами в громадах: від інформування до роздільного сортування», що здійснюється за підтримки німецької урядової компанії GIZ та «U-LEAD з Європою». Червоненська ОТГ стала однією з перших громад, де привернули таку увагу екологічній тематиці.

Нагадаємо, в 2017 році Червоне Андрушівського району отримало звання самого неймовірного села України.































Поділитись

Новини по темі: