Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • «Відмовляюся працювати літом у цих жахливих залах» - Полякова після виступу в Житомирі

«Відмовляюся працювати літом у цих жахливих залах» - Полякова після виступу в Житомирі

  • Фото: мережа
  • 4 липня, 2024 12:23

Українська співачка Оля Полякова після виступу в драмтеатрі Житомира 2 липня обурилася станом українських концертних залів. Відповідну заяву вона опублікувала в Instagram Stories.

"Я офіційно відмовляюся працювати літом у цих жахливих залах. Усе! Не вмовляйте. Осінь, весна – будь ласка. Зимою там холодно, як у могилі, а літом там можна просто спектися", – обурилася артистка.

Співачка заявила, що відпрацювала поспіль три концерти за 60 °С у залі.

"Знаєте, як то кажуть, мені не 20 років, – заявила 45-річна Полякова. – Всьо!"

Житомирський режисер Петро Авраменко прокоментував відео-звернення співачки та ситуацію:

"Що тут можна сказати… Оля, по-перше не в якомусь театрі, а в Житомирському театрі. По-друге місто Житомир - це одне з театральних міст України, так склалося історично. І ще одне щодо температури, яка вас не влаштовує. То ми не витрачаємо кошти на ремонти під час війни. І це нам не заважає збирати повні зали глядача. За що їм і дякуємо. Подякуємо і вам якщо ви задонатите нам на кондиціонер" - написав Авраменко.

Також житомиряни вимагають вибачень за заяву співачки:

Наступний концерт співачки заплановано на 5 липня у Броварах. Артистка не уточнила, чи буде його скасовано. Полякова з весни гастролює українськими містами з концертним туром "Все буде добре". Вона планує дати 46 концертів.

Поділитись

Новини по темі: