30 вересня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • У Звягелі готуватимуть «Молодіжний борщ» з Костянтином Грубичем: донати підуть на допомогу бійцям

У Звягелі готуватимуть «Молодіжний борщ» з Костянтином Грубичем: донати підуть на допомогу бійцям

  • Фото: Ілюстративне
  • 16 серпня, 2024 10:31

У суботу, 17 серпня, у Звягелі відбудеться захід під назвою "Молодіжний борщ". Тут чекають молодь, переселенців, ветеранів, волонтерів та громадських діячів з Житомирської, Рівненської та Запорізької областей.

Організатори заходу зазначають, що учасники змагатимуться у приготуванні найсмачнішого борщу, а переможця визначатимуть за кількістю зібраних донатів. Усі кошти підуть на лікування важкопоранених бійців.

Родзинкою події стане участь відомого телеведучого та гастроблогера Костянтина Грубича. Він не лише оцінюватиме страви учасників, а й приготує власний борщ.

Організатори прагнуть показати, що українські традиції — це не лише спадщина минулого, а й частина сучасного життя. 

"Хочемо переконати молодь, що традиції - це не завжди щось далеке, бабусине, старовинне. Це наше сьогодення і наше майбутнє", — кажуть вони.

Окрім кулінарних змагань, на відвідувачів чекає турнір з пляжного волейболу, в якому візьмуть участь 6 команд Житомирщини та ярмарок народних майстрів, де будуть представлені вироби різних технік, сувенірної, крафтової продукції.

Захід відбудеться на міському пляжі Звягеля.

"Молодіжний борщ" — це чудова нагода долучитися до українських традицій, допомогти захисникам та весело провести час. Усіх охочих запрошують приєднатися до цієї смачної благодійної акції!

Поділитись

Новини по темі: