27 липня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • У Житомирській області відкрили рекреаційні пункти відпочинку

У Житомирській області відкрили рекреаційні пункти відпочинку

  • Фото: Ліси України
  • 11 травня, 2024 9:57

Лісівники Житомирщини і Київщини пропонують відвідати один зі 142 рекреаційних пунктів, обладнаних у різних куточках цих областей. Про це повідомляють на сторінці ДП "Ліси України". Всі послуги абсолютно безкоштовні

Наразі діє сувора заборона на відвідування лісових масивів в багатьох регіонах України, зокрема через ризик натрапити на вибухонебезпечні предмети. 

Знаходяться рекреаційні пункти поблизу головних трас та швидкісних магістралей. Туди легко дістатися власним транспортом.

Рекреаційні зони створені для комфортного відпочинку на природі. На кожній території є альтанки для великих компаній, питна вода, облаштовані місця для розпалювання вогнищ і приготування їжі, зони для паркування, а для наймолодших відвідувачів – веселі та безпечні дитячі майданчики. Тут можна безпечно розкласти вогнище та приготувати їжу в спеціально відведених місцях. Тож це не загрожує лісам раптовим і неконтрольованим загорянням. 

Адреси та місцерозташування таких локацій на Житомирщині та Київщині ви можете знайти за посиланням: https://e-forest.gov.ua/rekreatsiia

Поділитись

Новини по темі: