24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • У Житомирі після двомісячної перерви відродився театр: фоторепортаж

У Житомирі після двомісячної перерви відродився театр: фоторепортаж

  • 30 квітня, 2022 13:06

Після двомісячної перерви запрацював Житомирський музично-драматичний театр. Відтепер вистави будуть показувати на сцені місцевого навколокультурного простору. Саме тут актори виступили із музичною комедійною виставою "За двома зайцями". Ця вистава була благодійною, адже  актори виступали безкоштовно лише для переселенців та сімей військовослужбовців.

"За двома зайцями - це комедійна історія про збанкрутілого спритного цирульника, який прагне розв’язати свої фінансові проблеми шляхом вигідного шлюбу з багатою нареченою. 

На виставу зібралася повна зала людей. У першому ряду сиділи дітки, в другому - переселенці та житомиряни, яким цікавий театр. У залі лунав сміх, які актори дарували зі сцени. 

"Журнал Житомира" побував на виставі та запитав у глядачів про враження.

Переселенка Галина приїхала до Житомира з Бучі. Розповідає, що пережила звірства окупантів, а зараз насолоджується виставою.

"Знаєте, я таке пережила! Мені до самісінької скроні приставляли пістолет та вимагали віддати: гроші та золото. Потім сміялися та йшли геть. Я тут наче відволіклася і забула про ті жахи та смерті, які бачила. Актори грають добре, повірила у те, що тут дійсно дівчина з бідненької сім'ї хоче вийти заміж за багатого. Смішно. Було цікаво та класно. Будуть ще вистави то прийду. Тут я надовго", - розповіла жінка.

Валентин прийшов в театр із дівчиною, що виїхала з Ірпеня. Познайомилися вони нещодавно на одній з вулиць Житомира.

"З акторами знайомий особисто й у мирний час ходив на вистави в театр. Ця п'єса комедійна та цікава. Те, що потрібно в нас час більше сміятися та наповнюватися позитивом. Сподобався Голохвастов", - зазначив житомирянин Валентин.

Актори планують й надалі займатися благодійністю та робити виїзні вистави. На наступну виставу вже можна буде придбати квитки.

Поділитись

Новини по темі: