20 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • росію викреслено з конкурсу «Міс Світу» після скандалу з цькуванням житомирянки Мілени Мельничук на «Міс Європа»

росію викреслено з конкурсу «Міс Світу» після скандалу з цькуванням житомирянки Мілени Мельничук на «Міс Європа»

  • Фото: колаж/ілюстративне
  • 4 березня, 2024 11:32

росія не братиме участь у головному міжнародному конкурсі краси "Міс Світу" через нахабну поведінку росіянки на конкурсі "Міс Європа". Про це заявила голова організаційного комітету Міс Україна Вероніка Щіпцова у своєму Instagram.

"Друзі, цю новину я хотіла повідомити пізніше і особисто подякувати за це голові конкурсу Міс Світу. Але сьогодні у соціальних мережах побачила жахливий вчинок росіянки під час іншого конкурсу краси і не можу промовчати"

"Одну з українських дівчат на світовому конкурсі було принижено представницею країни агресора. Чимало людей надіслали мені це відео та запитали про реакцію нашого комітету", – написала Вероніка Щіпцова.

Після 24 лютого 2022 року український організаційний комітет неодноразово просив не залучати росіян до конкурсів краси, в яких беруть участь українці. Окрему подяку Вероніка Щіпцова висловила директорці конкурсу Міс Світу Джулії Морлі за те, що українська модель Софія Шамія "може відчувати себе спокійно на Міс Світу та нести усі надважливі меседжі" у фіналі конкурсі "Міс Світу 2024", який відбудеться 9 березня в Індії.

ЦЬКУВАННЯ УКРАЇНКИ НА МІС ЄВРОПА-2024

 

Учасниця цьогорічного конкурсу краси Міс Європа від України житомирянка Мілена Мельничук розповіла про жахливе ставлення з боку конкуренток. За її словами вона неодноразово отримувала дзвінки з погрозами від громадян росії та чула у свій бік неприємні висловлювання на кшталт "нацистка" і "фашистка".

Також з неповагою до неї ставилися дизайнер і хореограф конкурсу. Перший з них начебто навмисно видав українці та росіянці однакові сукні, щоб дівчата "були як подруги". Другий у свою чергу вигукував неприємне слово "хохлушка", коли Мельничук виступала на сцені, а також заявив, що йому байдуже на події в Україні.

Відео Мілени Мельничук про реалії конкурсу набули розголосу в Україні та світі. 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Мілена Мельничук - Miss Europe 2024 (@milena.melnichuk)

Поділитись

Новини по темі: