25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Зарізав і накрив курткою: в Одесі затримали вбивцю житомирянки

  • 21 січня, 2022 12:40
20 січня в одній з квартир Житомира знайшли вбитою 55-річну жінку. Вбивцею виявився її співмешканець. Після злочину чоловік втік до Одеси. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції.

Зазначається, що тіло жінки в квартирі виявив її син і одразу повідомив до поліції. Правоохоронці під час огляду загиблої зафіксували декілька колото-різаних ран. Також вилучили і знаряддя вчинення вбивства.

Про жінку відомо, що вона торгувала дріб'язком на ринку і віднедавна жила у своїй квартирі з раніше судимим чоловіком.

Поліцейські відпрацьовувати різні версії та перевіряти коло осіб, з якими спілкувалась загибла. У ході перевірки виявилось, що співмешканець загиблої раптово залишив межі міста. Житомирські поліцейські розшукали та затримали чоловіка на Одещині. 
 

"Свою причетність до вбивства житомирянки він визнав. При ньому правоохоронці вилучили окремі речі загиблої", - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.


За словами затриманого, між ним і співмешканкою виник конфлікт на побутовому ґрунті. Він кілька разів вдарив жінку ножем, накрив тіло курткою і втік. 

В поліції повідомили, що затриманий уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу. Нині чоловік перебуває під вартою. Після проведення необхідних процесуальних дій вирішуватиметься питання про запобіжний захід для нього. 

За чинним законодавством позбавлення життя іншої людини карається ув’язненням на строк від 7 до 15 років.
Поділитись

Новини по темі: