18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Збив і кинув помирати: на Житомирщині судитимуть винуватця смертельної ДТП – колишнього поліцейського

Збив і кинув помирати: на Житомирщині судитимуть винуватця смертельної ДТП – колишнього поліцейського

  • 30 грудня, 2021 9:57
У Житомирській області судитимуть колишнього оперуповноваженого поліції, який у стані сп'яніння сбив пішохода та залишив місце ДТП. Від отриманих травм чоловік загинув. Про це інформує обласна прокуратура.
 

"Слідством установлено, що смертельну дорожньо-транспортну подію правоохоронець скоїв у квітні 2021 року, в одному із сіл Коростенського району. Рухаючись пізно увечері на автомобілі марки Skoda Octavіa у стані алкогольного сп’яніння (на той час працював оперуповноваженим одного з відділень райуправління поліції), порушив правила дорожнього руху та здійснив наїзд на пішохода", - повідомляє прокуратура.


Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув. Водій же залишив потерпілого без допомоги та з місця ДТП зник.

Прокурором Житомирської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього оперуповноваженого райуправління поліції за фактом порушення правил дорожнього руху у стані сп’яніння та залишенні у небезпеці потерпілого (ч. 3 ст. 286-1, ч. 1 ст. 135 КК України).

За скоєння смертельної дорожньо-транспортної події та залишення потерпілого без допомоги колишньому правоохоронцю загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.
Поділитись

Новини по темі: