19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Розбивав вікна і витягав речі: у Житомирі затримали автомобільного крадія

Розбивав вікна і витягав речі: у Житомирі затримали автомобільного крадія

  • 21 грудня, 2021 11:54
У Житомирі вночі поблизу багатоповерхівок обікрали автівки. Правоохоронці оперативно розшукали крадія. Ним виявився чоловік, що лише нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Про це інформує Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

Уранці 11 грудня до Житомирського районного управління поліції звернулися двоє місцевих жителів. Чоловіки повідомили, що вночі хтось обікрав їх автомобілі, що знаходилися у дворах багатоповерхівок. У транспортних засобах було розбите скло та всередині відсутні вартісні речі.
 

"На місцях подій працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Проаналізувавши спосіб вчинення діяння, слідову інформацію та записи камери відеоспостереження, правоохоронці зробили висновок щодо можливої причетності до цих правопорушень однієї й тієї ж особи", - розповідають правоохоронці.


Оперативники кримінальної поліції встановили, що крадіжки ймовірно вчинив 30-річний житель Житомира. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення подібних діянь і не так давно звільнився з місць позбавлення волі.

Під час проведення слідчих дій з тимчасового житла чоловіка правоохоронці вилучили частину викраденого майна. Наразі триває перевірка чоловіка щодо можливої причетності до інших подібних крадіжок у Житомирі.

Відповідно до чинного законодавства таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникнення у житло, інше приміщення чи сховище, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: