29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі затримали «закладчика», який ховав наркотики у міському парку

У Житомирі затримали «закладчика», який ховав наркотики у міському парку

  • 11 травня, 2021 11:15
У центрі Житомира під час патрулювання правоохоронці затримали чоловіка, який в міському парку планував зробити понад сотню "закладок" наркотиків.

"8 травня, патрулюючи вулиці обласного центру, нацгвардійці помітили молодика, який підозріло поводився. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього пакуночки з порошкоподібною масою ... Під час документування всіх обставин поліцейські з’ясували, що 32-річний житель Житомирського району мав при собі понад 70 поліетиленових пакуночків з розфасованою порошкоподібною масою", – інформує поліція Житомирщини.



Надалі правоохоронці встановили, що чоловік встиг зробити так звані "закладки", залишивши в обумовлених місцях розфасовані наркотичні засоби. Всього поліцейські виявили понад 40 таких сховків, розташованих, переважно, на території міського парку. 

Все виявлене вилучили та направили на дослідження до експертно-криміналістичного центру МВС.

Фото: ГУНП
 

"Ми з’ясовуємо походження наркотичних речовин та шляхи їх збуту у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України", – повідомив начальник Житомирського РУ поліції Сергій Синявський.


Попередньо встановлено, що чоловік займався таким "бізнесом" нетривалий час, раніше у поле зору поліцейських він не потрапляв. Йому може загрожувати позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: