29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Рецидивіст викрав в Житомирі машину і спробував відразу її продати

Рецидивіст викрав в Житомирі машину і спробував відразу її продати

  • 5 травня, 2021 11:47
У Житомирі правоохоронці затримали чоловіка, який намагався продати крадену автівку. Продавцем виявився колишній зек, який і викрав легковик.

"Близько 10 години 4 травня до поліції звернувся житомирянин, який повідомив про угон своєї "шестірки". За словами чоловіка, він залишив автівку біля будинку ночувати, однак уранці не виявив її на звичному місці", – розповідають правоохоронці.

Оперативники підрозділу кримінальної поліції проаналізували записи камер відеоспостереження, розміщених поруч з місцем події. На них був зафільмований момент, коли невідомий чоловік відкрив дверцята ВАЗівки, кілька хвилин посидів у салоні, а потім поїхав.
 

"Ми відслідкували його маршрут. Водночас на розшук "шестірки" були зорієнтовані наряди поліції, які несли службу з охорони публічного порядку в обласному центрі та Житомирському районі", – розповів начальник Житомирського райуправління поліції Сергій Синявський.


Через деякий час оперативники отримали інформацію про те, що у Житомирі чоловік намагається продати схожий за описом ВАЗ без документів. У ході подальшої перевірки ці відомості підтвердились, а "шестірка" для продажу виявилась викраденою. 

У причетності до угону правоохоронці викрили її продавця, 25-річного житомирянина. Свою вину він визнав. Про чоловіка відомо, що він раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконні заволодіння транспортними засобами. За це відбував покарання у місцях позбавлення волі, звідки звільнився близько року тому.

Автомобіль поліцейські вилучили. Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до інших подібних випадків у Житомирі.
Поділитись

Новини по темі: