29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція шукає житомирян, які стали жертвами валютчиків на Житньому ринку

Поліція шукає житомирян, які стали жертвами валютчиків на Житньому ринку

  • 27 квітня, 2021 11:52
У Житомирі викрили угрупування валютників, які збували клієнтам підроблені долари. Їх було затримано 13 квітня після продажу фальшивих банкнот поблизу Житнього ринку. Нині поліцейські встановлюють інших потерпілих від дій шахраїв.

Про це "Журналу Житомира" розповіли в поліції Житомирської області.
 

"Викрили угрупування у складі 5 осіб детективи Слідчого управління ГУНП області спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань Житомирщини ДСР НПУ. У ході слідчих дій було проведено півтора десятка обшуків, вилучено речові докази протиправної діяльності та безпосередньо затримано трьох осіб", – інформує поліція.


Нині у рамках розслідування поліцейські встановлюють інших містян та мешканців області, які постраждали від дій ошуканців.

"Шановні громадяни, якщо після обміну грошей (валюти) поблизу Житнього ринку у м. Житомирі ви виявили серед купюр фальшиві (не залежно від того, як давно це відбулось), повідомте про це за номерами 0688609937 чи 102,  або безпосередньо звернувшись до Головного управління Нацполіції в Житомирській області (м. Житомир, Старий Бульвар, 5/37)", – зазначають правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: