26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Справу коростишівського шкуродера, який їв собак, передали до суду

Справу коростишівського шкуродера, який їв собак, передали до суду

  • 15 квітня, 2021 8:50
У Житомирській області судитимуть 26-річного чоловіка. Його обвинувачують у вбивстві і розчленуванні собак. Про це "Журналу Житомира" повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Трагічні події, які викликали значний резонанс серед місцевих жителів, сталися у лютому цього року в одному із сіл Коростишівського району. 
 

"Перебуваючи на своєму подвір’ї (проживав у приватному будинку), чоловік побачив, що неподалік по вулиці бігають собаки – вівчарка, що жила в односельчанки, та ще один безпородний безпритульний пес. Тоді у зловмисника й виник умисел, як він пояснив слідству, покуштувати собачатини. Зловивши тварин, розправився з ними особливо жорстоко, застосовуючи сокиру, ножі та пилку", – йдеться у повідомленні.


У ході досудового розслідування чоловік свою вину визнав.

У прокуратурі додали, що потерпіла, власниця вівчарка, з метою відшкодування завданої шкоди, подала цивільний позов на суму 50 тис. грн.

"У середу, 14 квітня 2021 року, Коростишівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за фактом умисного особливо жорстокого поводження із двома собаками, що призвело до їх загибелі, скоєне місцевим жителем (ч. 3 ст. 299 КК України)", – інформує відомство.

Справу розглядатиме Коростишівський районний суд. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
 
У соцмережі підозрюваний опублікував відкритий лист, в якому він описав події і приносить свої вибачення.



Поділитись

Новини по темі: