20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині підрядник під час реконструкції спортмайданчика вкрав 340 тис. грн

На Житомирщині підрядник під час реконструкції спортмайданчика вкрав 340 тис. грн

  • 1 квітня, 2021 12:43
У Житомирській області слідчі поліції повідомили про підозру підприємцю та його пособнику у заволодінні 340 тис. грн під час реконструкції спортмайданчика. Про це "Журналу Житомира" розповіли в ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Підрядник у серпні-грудні 2019 року проводив будівельні роботи з реконструкції спортивного майданчика у смт Народичах Житомирської області. Діючи за попередньою змовою з інженером, підприємець вніс до актів приймання виконаних робіт неправдиву інформацію та завищив ціни на роботи та матеріали. У результаті таких дій він заволодів бюджетними коштами Народицької громади на суму понад 340 тисяч гривень", – повідомили в поліції.


31 березня детективи Слідчого управління ГУНП Житомирщини повідомили про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю та інженерові технічного нагляду у заволодінні бюджетними коштами та внесені неправдивих відомостей до офіційних документів.

Нині тривають слідчі дії, вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Чоловікам загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

У поліції додали, що фігурантами провадження є ці ж особи, що влаштували розкрадання понад 500 тис. гривень бюджетних коштів під час ремонту школи у м. Овручі.
Поділитись

Новини по темі: