29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Обкрадав будинки: житомирський суд дав молдованину майже 11 років тюрми

Обкрадав будинки: житомирський суд дав молдованину майже 11 років тюрми

  • 24 березня, 2021 12:29
  • 1
Житомирський суд виніс вирок громадянину Молдови, який у складі організованої групи в 2015 році обікрав декілька приватних будинків.
 
"Судовим слідством доведено, що 31-річний молодик протягом лютого 2015 року разом із трьома своїми поплічниками скоїли п’ять крадіжок на загальну суму понад 400 тис. грн", – повідомила "Журналу Житомира" Житомирська обласна прокуратура.

Поки власників не було вдома, зловмисники проникали у помешкання та викрадали цінні речі,  ювелірні прикраси, коштовні годинники, вогнепальну зброю.

Вироком Корольовського районного суду міста Житомира обвинуваченого визнали винним за ч. 3 ст. 15 ч. 5 ст. 185, ч. 5 ст. 185, ч. 3 ст. 262 КК України та призначили покарання у виді 10 років і 9 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Додамо, що це повторний судовий розгляд справи. Попереднім вироком суду "гастролера" засуджено до 7 років позбавлення волі.

"Матеріали щодо інших членів групи виділені в окреме провадження у зв’язку з переховуванням від органу досудового розслідування та оголошенням їх у розшук", – додали в прокуратурі.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Vyacheslav Mischeryakov
25 березня, 2021 10:24:14

шось у видання останнім часом трапляються &quot;жовті&quot; і некоректні заголовки. <br /> що особливого в тому, що злочинець - молдаванин? <br /> якщо це дійсно важливо, то коректніше - &quot;громадянин Молдови&quot;, бо молдованин - це більше про етнічну приналежність. Типу українець, татарин, бурят