19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині судять підлітка за вбивство матері двох дітей: йому загрожує довічне

На Житомирщині судять підлітка за вбивство матері двох дітей: йому загрожує довічне

  • 24 лютого, 2021 9:40
17-річного жителя Новоград-Волинського району обвинувачують у скоєнні тяжких злочинів – вбивстві та розбійному нападі на односельчанок. Про це "Журналу Житомира" повідомили в Житомирській обласній прокуратурі.
 

"За даними досудового слідства, 17-річний житель Новоград-Волинського району у серпні 2020 року умисно вбив 40-річну жінку, коли та поверталася після третьої години ночі додому. Цинічне вбивство викликало значний резонанс серед місцевих жителів та занепокоєння щодо безпеки проживання у селі, у зв’язку з чим громада звернулася до правоохоронців щодо оперативного, повного та об’єктивного розслідування злочину", – розповіли в прокуратурі.


Крім цього, в ході слідства встановлено, що неповнолітній у грудні 2019 року скоїв ще й розбійний напад на 47-річну односельчанку.

"Житомирська обласна прокуратура забезпечує публічне обвинувачення  стосовно неповнолітнього жителя Новоград-Волинського району, якого обвинувачують у скоєнні особливо тяжких кримінальних правопорушень. Наразі, 23 лютого 2021 року, відбулося підготовче судове засідання, у якому прийнято рішення про призначення до розгляду обвинувального акту за п.7 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство з хуліганських мотивів), ч.1 ст. 187 (розбій) КК України", – інформує відомство.

Якщо провину хлопця доведуть у суді – йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, в селі Ярунь Житомирської області в серпні 2020-го знайшли тіло жінки. За висновком фахівців, смерть наступила в результаті задушення. Убита – Юлія Алєксєєва, працювала бібліотекарем, у неї залишилися чоловік і двоє дітей.
Поділитись

Новини по темі: