24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Вдарив і відібрав пакет з їжею: у Житомирі чоловік пограбував сусідку

Вдарив і відібрав пакет з їжею: у Житомирі чоловік пограбував сусідку

  • 23 лютого, 2021 14:31
Увечері 22 лютого на спецлінію "102" надійшло повідомлення від літньої житомирянки про пограбування. На місце події виїхали поліцейські, які відразу ж затримали причетного до правопорушення – сусіда пенсіонерки.

"Зі слів 68-річної жительки обласного центру, близько пів на восьму того вечора вона повернулася додому з продуктового магазину. Вочевидь, поблизу будинку її помітив сусід, який відразу ж навідався до заявниці. Зайшовши до оселі, чоловік вдарив останню, схопив пакет, який жінка щойно принесла з крамниці, та пішов", – розповіли "Журналу Житомира" у поліції.

У торбині знаходилися продукти харчування, документи, гаманець із грішми та банківські картки, що належать заявниці.
 

"На місце події відразу виїхали поліцейські роти особливого призначення спільно зі слідчо-оперативною групою Житомирського районного управління. Правоохоронці оглянули оселю заявниці, опитали свідків події, вилучили необхідні речові докази та затримали 54-річного сусіда жінки", – зазначили правоохоронці.


У скоєному останній зізнався, викрадене поліцейські в нього вилучили.

Нині місцеві слідчі встановлюють усі причини та обставини події. За грабіж чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 8 років.

Поділитись

Новини по темі: