28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Знаходився у розшуку: полісмени затримали крадія, що «обчистив» десяток квартир у Житомирі

Знаходився у розшуку: полісмени затримали крадія, що «обчистив» десяток квартир у Житомирі

  • 13 січня, 2021 12:41
У Житомирі поліцейські розшукали та затримали чоловіка, який підозрюється у вчиненні низки квартирних крадіжок. Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

У грудні минулого року поліцейські Житомирського відділу поліції встановили причетність 34-річного жителя обласного центру до понад десятка крадіжок з квартир містян, учинених упродовж 2020-го. Слідчі оголосили йому про підозру. До того за рішенням суду чоловік перебував під домашнім арештом за раніше скоєний розбій.
 

"Підозрюваний не з’явився на судове засідання по обранню йому запобіжного заходу за новими кримінальними діяннями. Під час неодноразових перевірок поліцейські не виявили чоловіка і за місцем проживання. Відтак слідчі поліції оголосили його у розшук", - розповів т.в.о. начальника Житомирського районного управління поліції ГУНП Сергій Синявський.


12 січня оперативники підрозділу кримінальної поліції помітили на одній з вулиць Житомира розшукуваного чоловіка, затримали його і доставили до відділку. 

Невдовзі суд розгляне клопотання слідчих про тримання підозрюваного під вартою. За серію крадіжок з чужих осель чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: