23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Масове вбивство біля ставка: стали відомі нові подробиці в справі Захарченка

Масове вбивство біля ставка: стали відомі нові подробиці в справі Захарченка

  • 5 січня, 2021 15:58
Один із семи вбитих на ставку в Новоселиці у Житомирській області Роман Ханенко орендував водойму поруч із місцем події. Про це на засіданні Богунського районного суду м. Житомира розповіла дружина загиблого Олена Ханенко, повідомляє Укрінформ.

За її словами, чоловік орендував сусідній став із тим, який перебував у оренді підозрюваного в масовому вбивстві Анатолія Захаренка. Вона додала, що Ханенко мав документи на водойму до 2022 року. Відстань між двома ставками становить орієнтовно 500 метрів.

Потерпіла зазначила, що знала обвинуваченого і познайомилася з ним, коли з чоловіком їздила подивитися на ставок.

Ханенко каже, що її чоловік мав три одиниці зареєстрованої зброї, але чи брав її з собою, не знає.

За словами жінки, компанія поїхала на став у Новоселицю, щоб відсвяткувати день народження її чоловіка, який був 17 травня. Потерпіла додала, що Ханенко був застрахований. Інцидент визнаний страховим випадком, і вона вже отримала страхову виплату.

У суді планували допитати свідка Вадима Федюніна, який єдиний із компанії залишився живим, але він не прибув на засідання через стан здоров’я. Відтак суд відклав розгляд справи на 10 лютого.

Суд продовжив Захаренку тримання під вартою до 4 березня.

Як повідомляв "Журнал Житомира", на Житомирщині у ніч проти 22 травня чоловік з рушниці розстріляв компанію друзів, яка приїхала до нього на відпочинок. За фактом масового вбивства затримали 58-річного Анатолія Захаренка. Йому оголосили підозру в умисному вбивстві. Всі загиблі – або ветерани війни, або чинні військовослужбовці Нацгвардії. 26 травня загиблих нацгвардійців поховали на Лісовому кладовищі в Києві.
Поділитись

Новини по темі: