28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Розкрито подробиці загадкової смерті підлітка в Бердичеві

  • 30 грудня, 2020 10:24
27 грудня на одному з ринків Бердичева виявили труп 16-річного хлопця. Сьогодні стало відомо, що підліток загинув в результаті дорожньо-транспортної пригоди – був збитий мікроавтобусом.

Як розповіли "Журналу Житомира" у поліції, водій спробував уникнути відповідальності: переніс тіло хлопця і втік.
 

"У ході першочергових дій правоохоронці встановили, що напередодні увечері хлопець разом зі знайомим знаходились на ринку, де розпивали спритне, і близько півночі один із учасників пішов. Юнак же залишився на ринку. У подальшому, як з’ясували поліцейські, хлопця, який лежав на землі, травмував мікроавтобус. Після наїзду водій транспортного засобу переніс юнака до іншого місця на території ринку і залишив там", – інформують правоохоронці.


У результаті проведених слідчих дій поліцейські розшукали автомобіль і його водія – річного жителя Бердичева.



"За місцем його проживання під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури правоохоронці провели невідкладний обшук і вилучили транспортний засіб. Призначено низку експертних досліджень. Для встановлення всіх обставин чоловіка доставили до Бердичівського відділу поліції", – додають у ГУНП.

Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 286 ККУ. Підозрюваному може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: