28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Замовне вбивство бізнесмена: начальник житомирської поліції розповів подробиці резонансної справи. ВІДЕО

Замовне вбивство бізнесмена: начальник житомирської поліції розповів подробиці резонансної справи. ВІДЕО

  • 25 листопада, 2020 13:46
У Житомирі затримали 41-річного чоловіка, підозрюваного в організації вбивства свого бізнес-партнера. Поліцейські попередили злочинні наміри на початковому етапі їх практичної реалізації.

25 листопада начальник Головного управління Національної поліції в області Юрій Олійник розповів подробиці резонансної справи.
 

"Під час перевірки наявної інформації було установлено, що на початку жовтня 2020 року 41-річний житомирянин, маючи уже тривалий конфлікт з бізнес-партнером, задумав вирішити власні фінансові проблеми, усунувши його фізично. У подальшому чоловік мав намір продати спільне підприємство, орієнтоване на надання послуг у сфері відпочинку, та одноосібно розпорядитись отриманими за нього коштами", - повідомив Юрій Олійник.




У поліції наголошують, що для усунення партнера підозрюваний спланував його вбивство, що мало бути замасковане під нещасний випадок, точніше самогубство.

Підозрюваний підшукав виконавця, домовився з ним про суму за учинений злочин – 15 тисяч доларів, передав йому інформацію про партнера (фото, записи розпорядку життя, місць мешкання та відпочинку тощо) та виконав інші дії, які вважав необхідними для організації вбивства.

24 листопада після передачі підозрюваним частини завдатку виконавцеві поліцейські затримали чоловіка. 

"Супротиву він не чинив, оскільки такий розвиток подій для нього був неочікуваним", - зазначили у поліції.
 

"Ми попередили учинення особливо тяжкого злочину - убивства людини. Ми врятували життя - це головне, тому вважаю, що виконали свої обов’язки максимально", - підсумував Юрій Олійник.

 
Поділитись

Новини по темі: