18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція затримала наркодилера: він робив «закладки» наркотиків у Житомирі. ФОТО

Поліція затримала наркодилера: він робив «закладки» наркотиків у Житомирі. ФОТО

  • 19 травня, 2020 16:14
  • 1
У Житомирі викрили місцевого жителя, який через створену в соцмережі групу продавав наркотичні та психотропні речовини – канабіс та ЛСД. Про це "Журналу Житомира" повідомили у прокуратурі Житомирської області.
 

"За даними слідства, підозрюваний створив у соціальній мережі групу, через яку налагодив канал постачання та постачав протягом грудня 2019 року – дотепер наркотичні засоби та психотропні речовини на території міста Житомира. Зокрема, у різних місцях здійснював закладки із особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом, особливо небезпечною психотропною речовиною (ЛСД, ЛСД-5), які фотографував та відсилав покупцям", – повідомляє прокуратура.


За інформацією відомства, гроші за наркотичний товар 24-річний житомирянин отримував через систему електронних платежів.

Затримали чоловіка 18 травня. Того ж дня за місцем його проживання було проведено обшук, в результаті якого вилучено 200 гр канабісу, ЛСД, близько 50 гр псилоцибінових грибів.

19 травня особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. ч. 1, 2 ст. 307 КК України. Наразі триває досудове розслідування, яке проводить Житомирський відділ поліції, призначені усі необхідні експертизи.





Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Іван Комаровський
19 травня, 2020 16:17:24

"особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом". у всьому світі легалізують, а у нас досі цей абсурд.