18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирянин обладнав в гаражі лабораторію з виробництва амфетаміну. ФОТО

Житомирянин обладнав в гаражі лабораторію з виробництва амфетаміну. ФОТО

  • 7 травня, 2020 12:52
6 травня на околиці Житомира поліція виявила та зупинила функціонування підпільної лабораторії з виготовлення амфетаміну. Як стало відомо "Журналу Житомира", лабораторія була розміщена у гаражному приміщенні.
 

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів була отримана інформація про підозрілий об’єкт, розташований в одному з гаражних кооперативів у віддаленому мікрорайоні міста. У ході перевірки підозри оперативників про використання приміщення у лихих цілях підтвердились. Відтак 6 травня поліцейські провели там санкціонований обшук", – повідомляє поліція Житомирської області.


Поліцейські виявили 10 пластикових каністр різної ємності, скляні пляшки з коричневими рідинами, білу порошкоподібну сировину, прекурсори, лабораторний посуд та інше приладдя, необхідне для виготовлення синтетичних наркотиків.

На місці події був затриманий 32-річний житель Житомира. Як з’ясувалось, приміщення гаража належить його знайомому.

"Усе вилучене направлено на дослідження до експертно-криміналістичного центру. За його результатами прийматиметься рішення щодо остаточної кваліфікації події. Триває подальша перевірка та встановлення інших причетних до протиправної діяльності осіб", – додають у поліції.













Поділитись

Новини по темі: