18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Побив і прикував ланцюгом до ліжка: в Житомирській області судитимуть рецидивіста

Побив і прикував ланцюгом до ліжка: в Житомирській області судитимуть рецидивіста

  • 6 березня, 2020 13:52
У Житомирській області судитимуть рецидивіста, який побив чоловіка, прикував його металевим ланцюгом до ліжка та катував. У скоєнні злочинів обвинувачують жителя Попільнянського району, 1984 року народження, раніше двічі судимого за розбійні напади.

Про це "Журналу Житомира" повідомили у прокуратурі Житомирщини.
 

"За версією слідства, особа, зайшовши до сільського кафе, що в Олевському районі, та побачивши у підсобному приміщенні відвідувача кафе, 1994 року народження, на підґрунті раніше виниклих неприязних відносин побив його. Після цього, силоміць доставивши його у кімнату гуртожитку, що поблизу кафе, накинув металевий ланцюг на шию, за допомогою замка прив’язав до бильця ліжка та залишив на ніч", - інформує відомство.


Наступного дня, повернувшись на місце злочину, чоловік знову побив потерпілого, завдавши ще й ножових поранень.

З огляду на тяжкість скоєних злочинів, місцева прокуратура наполягла на застосуванні особі запобіжного заходу у виді тримання під вартою, законність рішення якого підтвердив Житомирський апеляційний суд. Наразі тримання під вартою судом продовжено.

Справу розглядатиме Олевський районний суд. Чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: