19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині хлопець потрапив у ДТП на машині, яку угнав у знайомої тітки

На Житомирщині хлопець потрапив у ДТП на машині, яку угнав у знайомої тітки

  • 5 березня, 2020 9:55
У Житомирській області хлопець угнав автомобіль, підібрав знайомих дітлахів покататись на ньому, потрапив у ДТП і втік. Інцидент стався днями у Черняхівському районі. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції.

"3 березня до Черняхівського відділення поліції звернулась жителька с. Забріддя. За словами жінки, їй зателефонували знайомі і повідомили, що її автомобіль Renault Kangoo потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої постраждала дитина. Заявниця попросила правоохоронців перевірити ці відомості, адже була впевнена, що автівка знаходилась у дворі домоволодіння", – пояснюють у поліції. 

Правоохоронці встановили, за участі зазначеного Renault дійсно сталась ДТП у сусідньому селі.
 

"У салоні знаходились троє дітей 12-13 років, одного з яких з травмами до лікарні забрали медики "швидкої". Водій утік з місця вчинення автопригоди", – повідомив начальник Черняхівського відділення поліції Віктор Лєвандовський.


Винуватця ДТП правоохоронці розшукали в обійсті, звідки і була угнана автівка. Як з’ясувалось, 22 хлопець – син приятельки власниці авто і проживав у неї певний час. Цього ж дня скористався відсутністю господарки й вигнав з обійстя її машину. Згодом він запропонував знайомим дітлахам з ним проїхатися, не впорався з кермуванням і в’їхав в електроопору. 

За чинним законодавством парубкові за сукупністю правопорушень (ч.1 ст.289 Незаконне заволодіння транспортним засобом і ч.1 ст.286 Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами КК України) може загрожувати покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком від 3 до 5 років.
Поділитись

Новини по темі: