26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі активісти спіймали двох наркодилерів: один з них мав посвідчення поліцейського. ФОТО

У Житомирі активісти спіймали двох наркодилерів: один з них мав посвідчення поліцейського. ФОТО

  • 19 лютого, 2020 9:50
  • 1
Активісти викрили у Житомирі двох чоловіків, які розповсюджували наркотики. Один з чоловіків під час затримання втік і загубив посвідчення поліцейського. Наразі ГУНП Житомирщини перевіряє причетність полісмена до протиправних дій.

"18 лютого вихованці ФСТ "Динамо" викрили в одному з мікрорайонів обласного центру двох молодиків у причетності до поширення імовірно наркотичних засобів. Один із чоловіків під час затримання активістами утік, але при цьому загубив документи поліцейського та мобільний телефон", - пояснюють у поліції.

З’ясовано, що загублене посвідчення належить дільничному офіцеру, 1997 р.н., який розпочав службу в поліції у грудні 2018 року. 

Наразі розпочато службову перевірку та проводяться заходи для встановлення його місця перебування. Також усі відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 
 

"Позиція керівництва ГУНП в Житомирській області щодо причетності працівників до протиправних дій принципова і безкомпромісна: безальтернативне звільнення зі служби та притягнення до визначеної законом відповідальності", - зазначають у Нацполіції.


Попередня правова кваліфікація – ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. 
 
У соцмережі з'явилося фото посвідчення поліцейського


Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Дмитро Дмитрук
3 січня, 2022 14:53:26

ви ще не знайшли лящука віталія який загубив посвідчення бо ми те кеяк зв'язувались через сайт олх і він нам скидав оце посвідчення