29 березня, 2024
Ми в соцмережах

ДТП у Житомирі: водій «Mercedes» травмував пішохода

  • 4 лютого, 2020 12:13
Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 лютого близько 08.30 на перехресті вулиць Параджанова-Корольова у м. Житомирі. Унаслідок наїзду мікроавтобусом травми отримав пішохід. Поліцією розпочато кримінальне провадження.  

Попередньо, водій автомобіля «Mercedes Sprinter», 37-річний житомирянин, вчинив наїзд на чоловіка, який перетинав дорогу.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід, 55-річний  житель обласного центру, отримав тілесні ушкодження. Його ушпиталили до травматологічного відділення міської лікарні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, триває з’ясування всіх обставин події.

Шановні водії! Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях. Не виходьте на автошлях раптово, з-за припаркованого автотранспорту та інших перешкод. Знімайте навушники, якщо рухаєтесь поблизу дороги – інакше ризикуєте не почути попереджувальних сигналів про наближення автомобілів та небезпеку.

Пам’ятайте, що навіть при невеликій швидкості руху водій не здатен миттєво зупинити автомобіль, відтак ступаючи на автошлях, переконайтеся, що керманичі транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри.

Поділитись

Новини по темі: