18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі з гаража пенсіонерки вкрали гіроскутер, квадроцикл та велосипеди

У Житомирі з гаража пенсіонерки вкрали гіроскутер, квадроцикл та велосипеди

  • 8 січня, 2020 16:08
У Житомирі поліцейські затримали двох молодиків, які у різдвяну ніч вкрали у пенсіонерки гіроскутер, квадроцикл, декілька велосипедів та інше майно. Загальна сума викраденого становила понад 57 тисяч гривень. 

Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

"Близько 22.20 до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення від 61-річної житомирянки про крадіжку з її гаража. За словами жінки, з приміщення зникли кілька велосипедів, гіроскутер, квадроцикл, інструменти та інше майно", - йдеться у повідомленні.

Ще до приїзду поліцейських син пенсіонерки помітив на вулиці підозрілого чужинця та завадив йому втекти. 31-річного житомирянина поліція затримала для з’ясування всіх обставин.
 

"Правопорушники потрапили до приміщення гаража, пошкодивши замок. У ході проведених заходів правоохоронці встановили, що до крадіжки, окрім затриманого, може бути причетний також 27-річний сусід заявниці. За таких обставин за місцем його проживання провели невідкладний обшук. У результаті вилучили частину викраденого майна", - говорять правоохоронці.


Обох чоловіків затримали, нині вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Згідно із законодавством їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: