23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • П'яний чоловік поставив на вуха спецслужби, «замінувавши» школу в Житомирі

П'яний чоловік поставив на вуха спецслужби, «замінувавши» школу в Житомирі

  • 20 грудня, 2019 11:33
19 грудня до поліції надійшло повідомлення про "замінування" однієї з шкіл Житомира. Автором неправдивого повідомлення виявився житомирянин, що знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Близько 12.45 на телефонну лінію "102" надійшло анонімне повідомлення про нібито закладення вибухівки в одній із житомирських шкіл. Одразу ж після отримання тривожної інформації до загальноосвітнього закладу виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП і Житомирського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб", - йдеться у повідомленні.


Поліцейські обмежили доступ до приміщення школи та потенційно небезпечної території довкола. З будівлі були евакуйовані близько 600 осіб. Жодних вибухових пристроїв або предметів, які могли б становити загрозу для людей, у школі виявлено не було.

Правоохоронці провели низку спеціальних заходів і швидко встановили особу псевдомінера. Ним виявився 32-річний житель Житомира. На момент прибуття до його оселі правоохоронців чоловік перебував у нетверезому стані і чітко пояснити мотиви здійснення тривожного дзвінка не зміг.

Нетвереза витівка може обернутися для чоловіка ув’язненням на передбачений законом термін від 2 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: