19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі молода сімейна пара робила «закладки» з наркотиками. ФОТО

У Житомирі молода сімейна пара робила «закладки» з наркотиками. ФОТО

  • 11 грудня, 2019 13:29
У Житомирі правоохоронці викрили молоде подружжя, що робили "закладки" амфетаміну на вулицях міста. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

"Ми перевірили наявну інформацію про те, що подружжя житомирян може зберігати заборонені речовини. Відтак вказаних чоловіка і жінку оперативники виявили біля приватних будинків в обласному центрі, де вони щось ховали під зовнішнє підвіконня. Під час поверхневого огляду у них вилучили згортки із білим порошком", - розповів т.в.о. начальника Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області Максим Янушевський.

У 25-річної жінки правоохоронці знайшли 16 пакунків, обмотаних липкою стрічкою і з приладнаними магнітами. У її 27-річного чоловіка – 3 так званих «закладки». З-під підвіконня вилучили таку ж пару згортків.

Вилучені згортки з білою речовиною направлені на експертне дослідження. У рамках досудового розслідування поліцейські з’ясовують походження психотропної речовини та усіх осіб, причетних до імовірного її розповсюдження.





Поділитись

Новини по темі: