29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області чоловік підрізав кавалера своєї колишньої

У Житомирській області чоловік підрізав кавалера своєї колишньої

  • 2 грудня, 2019 14:49
В Овручському районі Житомирської області поліцейські розслідують поранення чоловіка через ревнощі. Подія сталась увечері 1 грудня у селищі Першотравневе. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

"Близько 19.30 до Овруцького відділення поліції від медиків надійшло повідомлення про госпіталізацію з проникаючим пораненням спини 38-річного жителя селища Першотравневого. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції", - інформує поліція.

Встановлено, що чоловік у будинку колишньої співмешканки влаштував конфлікт із нинішнім її залицяльником. У ході суперечки той ударив його ножем і втік.
 

"Із зібраних свідчень місцевих жителів вдалося встановити, що підозрюваний – нетутешній. Він родом з Донецької області і кілька років тому приїхав та оселився на Вінничині. У нашому районі тимчасово проживав у жительки селища. Також відомо, що раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності", - розповів начальник Овруцького ВП ГУНП Ігор Цалко.


42-річного підозрюваного поліцейські затримали на залізничній станції, де чоловік чекав поїзд. За фактом спричинення тяжкого тілесного ушкодження чоловіку загрожує ув'язнення на строк від 5 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: