25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі винесли вирок убивці, який 4 роки тому застрелив чоловіка

У Житомирі винесли вирок убивці, який 4 роки тому застрелив чоловіка

  • 17 жовтня, 2019 11:35
У Житомирі засуджено до 10 років позбавлення волі чоловіка, який 4 роки тому вистежив і застрелив свого знайомого. Про резонансне вбивство у листопаді 2015 року писав "Журнал Житомира". 

"Установлено, що у жителя міста Києва, 1985 року народження, на грунті довготривалих неприязних стосунків із знайомим, жителем міста Бердичева, виник злочинний умисел на скоєння вбивства. Для реалізації своїх злочинних задумів зловмисник придбав автоматичну вогнепальну зброю, а також залучив свого знайомого з автомобілем (матеріали щодо нього виділені в окреме провадження)", - повідомляє прокуратура Житомирської області. 

Відомо, що чоловік приїхав вранці із Києва до Бердичева, вистежив потерпілого біля його будинку, та, не виходячи із салону автомобіля, здійснив з автоматичної зброї кілька пострілів. Від отриманих поранень в голову бердичівлянин помер.

Богунський районний суд міста Житомира визнав чоловіка визнано винним у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 309 КК України та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 10 років. 

Також із засудженого на користь держави стягнуть процесуальні витрати на суму 43,7 тис. грн.
Поділитись

Новини по темі: