30 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Пограбував прямо в школі: в Житомирі крадій-рецидивіст відібрав телефон у дитини

Пограбував прямо в школі: в Житомирі крадій-рецидивіст відібрав телефон у дитини

  • 13 червня, 2019 11:37
Поліція затримала 30-річного чоловіка, який в одній з шкіл Житомира пограбував 11-річного хлопчика - вирвав з рук мобільний телефоні і втік.

Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирської області, подія мала місце наприкінці травня у шкільному коридорі.
 

"Працівники слідчо-оперативної групи, які працювали на місці події, встановили та опитали усіх можливих свідків та очевидців події. Також ми вилучили і проаналізували записи камер відеоспостереження. Попри окремі заяви щодо спроби викрадення дитини, такі відомості не підтвердились. Тож подія була кваліфікована за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України", - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.


Поліцейські встановили, що до вчинення зухвалого правопорушення причетний 30-річний житель Житомира. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини.

Відібраний у дитини мобільний телефон підозрюваний перепродав. Нині ґаджет вилучено.

Усі обставини встановлюються у ході подальшого досудового розслідування. За чинним законодавством за подібні протиправні дії передбачено покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 4 років.
Поділитись

Новини по темі: